H & H Kweekkooien

Voor elk dier wel wat!

Wie zijn wij

Wij zijn Henri en Hanny van der Heijden, en hebben samen één grote gezamenlijke hobby, en dat zijn vogels! En daar is 't dan ook allemaal mee begonnen. In 2010 bouwde Henri voor Hanny haar eerste echte kweekkooi, hij deed er een aantal dagen over, maar het was uiteindelijk een mooi eindresultaat.
Deze kooi was zo mooi geworden dat we besloten dat we er nog meer wilden en besloten samen om 1 wand vol te bouwen met deze kooien. Ondertussen vonden meer familieleden deze kooien mooi en zij vroegen dan ook al snel of Henri er niet meer wilde bouwen. En zo is 't begonnen...

In 2011 besloten we ons in te laten schrijven bij de kvk en al snel werd de garage te klein. En zo kwam het dat we in 2012 naar Boekel verhuisd zijn en dat we daar ons internetbedrijf verder op gingen zetten. Door onze website, de webshop en de kleinere vogelbeurzen kregen we steeds meer bekendheid en kwamen er steeds meer vogelbenodigdheden bij en later ook de vogelvoeders. We misten nog maar 1 ding, en dat was een winkeltje waar we gewoon elke dag open kunnen zijn, zodat de mensen zelf kunnen komen kijken naar ons heel mooi product. Op 1 november 2014 was 't zo ver, onze winkel in Volkel ging open.Nog steeds is 't voor ons een hele grote hobby en we gaan dan ook dagelijks met veel plezier naar de winkel.

We geven graag een goed en eerlijk advies over de aanschaf van kweekkooien, en  we maken echte kwaliteitskooien voor een betaalbare prijs! We hopen dit nog heel lang te mogen doen.

 Henri en Hanny van der Heijden

 

IMG 0074 IMG 0077
Henri         Hanny