H & H Kweekkooien

Voor elk dier wel wat!

Kweekkooien bestellen

Het bestellen van kooien gaat heel eenvoudig.
via het contactformulier of via e-mail info@hhkweekkooien.nl
Bij het bestellen van de kooien wordt er een datum afgesproken wanneer de kooien klaar staan om opgehaald te worden, of wanneer ze verzonden gaan worden.  Alle kooien worden met de hand gemaakt naar wens, hou er dan ook rekening mee dat op de kooien, zeker in de drukke tijden, levertijd zit. Bestel dan ook op tijd!

Beter vroeg bestellen, en op de gewenste tijd leveren, als teleurstellingen omdat 't enige weken gaat duren.

Wij werken nauw samen met FDS koeriers, ervaring leert dat dit de meest geschikte manier is voor ons om onze kooien netjes bij onze klanten afgeleverd te krijgen. Kies je voor deze optie dan krijg je van te voren een digitale factuur toe gestuurd, die voldaan moet zijn voor dat de kooien met de koerier mee op pad gaan. Het is niet mogelijk om de betaling aan de koeriersdienst te voldoen.

Als er kooien besteld worden, wordt er standaard een aanbetaling gevraagd van 25% van het totaalbedrag wat overeengekomen wordt. Als er kooien besteld worden, wordt er door ons hout en materiaal besteld, dus kosten gemaakt. De 25% aanbetaling is voor onze klanten een kleine bijdrage die bij afname van de kooien weer verrekend wordt, en voor ons een zekerheid van afname van de kooien.
Helaas komt 't steeds vaker voor dat de platen gezaagd zijn,  het materiaal besteld en dat de kooien vervolgens geannuleerd worden door onze klanten. Wij willen er daarom bij deze op wijzen dat de aanbetaling van 25% niet terug betaald kan worden, omdat dit voor een klein gedeelte de kosten dekt die al gemaakt zijn. Wij hadden het liever anders gezien, maar zijn helaas genoodzaakt om deze regel door te voeren.

Vogelbenodigdheden, zelfbouwkooien en voeders zijn heel eenvoudig te bestellen via onze webshop
http://www.hhkweekkooien-shop.nl  of klik op de winkelkar op onze homepagina.
Veel shopplezier!

Henri en Hanny van der Heijden